Palvelut

Verkkopalvelut, toiminnanohjausjärjestelmät, jäsenrekisterit ja palveluautomaatio ovat meille kaikkein tutuinta maastoa.

Tekniikka

Sovelluskehitys

Me olemme ohjelmistoalan työhevosia, jotka ovat tottuneet vetämään raskaita kuormia. Osaamme kaivaa asiakkaan liiketoimintatarpeen tapauksesta kuin tapauksesta ja rakentaa kustannustehokkaita aidosti toimivia ratkaisuita.

Otamme mielellämme vastaan myös vanhempia projekteja, joiden tekemiseen ei ehkä yrityksen sisältä löydy enää motivoituneita kehittäjiä ja mielellämme modernisoimme ohjelmistoja pilviaikakauteen! Käytännössä olemme keskittyneet rakentamaan selainpohjaisia ohjelmistoja sekä mobiilisovelluksia.

Tarjoamme lisöksi senior-tason kehittäjiä osaksi yritysten omia kehitystiimejä ja erityistoimialaamme on taloushallinto, budjetointi ja kiinteistöala.

Kokemus

Tekniikka

Rakennamme ratkaisut lähtökohtaisesti Microsoftin työkaluilla Azure pilvipalveluun joko omaan tai asiakkaan ympäristöön, mutta meillä on vuosien kokemus myös On-premise ympäristöistä sekä Amazonin AWS:n ympäristöstä. Käytetty teknologia määräytyy asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Teknologisia avainsanoja niille joita se kiinnostaa: .net core mvc, react/angular, vanilla javascript, swift/kotlin, Teamcity/Octopus, Selenium.

Intohimo

Jatkuvat palvelut

Emme jätä asiakasta yksin järjestelmänsä kanssa, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisen järjestelmän ylläpidon käyttöönoton jälkeen niin haluttaessa. Voimme myös hypätä syvään päähän olemassaolevien järjestelmien kanssa.

Arvot

Startup liiketoiminta

Onko sinulla hyvä idea ja kova toimialaosaaminen, mutta puuttuu tekninen kyvykkyys rakentaa itse tekninen ratkaisu? Me rakastamme rakentaa uutta ja sellaista, joka muuttaa maailmaa taas asteen verran paremmaksi. Ole hyvin matalalla kynnyksellä yhteydessä ja katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä!